Festivaluri concurs muzica 2020


marți, 6 februarie 2018

Concursul "Jazz in the Park" , 22-24 iunie 2018 , Cluj-Napoca

Concursul International 

"Jazz in the Park"

 ediția a IV-a

22-24 iunie 2018 

Cluj-Napoca


Concursul isi propune sa promoveze trupele de jazz, sa le ofere sansa sa cante intr-o atmosfera de festival si sa castige premiile puse in joc, care ajung in total la 5.000 de euro, plus oportunitatea de a canta la festivalul Jazz in the Park si la alte festivaluri din lume. Daca v-am facut curiosi, va invitam sa va inscrieti gratuit si online la concurs aici: https://www.jazzinthepark.ro/concurs/

Competitia va avea loc in 22-23-24 iunie 2018, iar formatiile finaliste vor canta in fata juriului specializat si a unui public format din cateva mii de persoane, pe malul Somesului din Cluj-Napoca.

Va puteti inscrie in concurs indiferent de nivelul de experienta, de instrumentul la care interpretati, vârstă sau naționalitate. Sunt eligibile piese din stilul generic jazz: de la acid jazz, bossa nova, cool jazz la funk, free, blues, jazz rap, jazz rock, nu jazz, punk jazz sau swing.
-          Premiul I este de 9.000 lei. In plus, marele castigator va obtine doua contracte platite pentru a canta anul acesta si anul viitor la festivalul Jazz in the Park.
-          Premiul II: 4.500 lei
-          Premiul III: 2.500 lei
-          Premiul pentru cea mai valoroasa compozitie: 1.000 de lei.
-          Doua premii speciale a cate 1.000 de lei fiecare, pentru cel mai bun instrumentist si pentru cea mai buna voce, respectiv premii in aparatura muzicala si invitatii la alte evenimente.

In calitate de organizatori ai concursului, asiguram cazarea si masa participantilor care se califica la finala concursului, conform regulamentului facut public astazi pe site-ul nostru. Va asteptam asadar sa va inscrieti in concurs. Termenul limita pentru inscrieri este 14 mai 2018. Mai multe informatii despre Concursul International Jazz in the Park si inscrieri aici: https://www.jazzinthepark.ro/concurs/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu