Festivaluri concurs muzica 2020


luni, 19 septembrie 2016

Regulament - Festivalul "Ziua Zâmbetului de Copil" , 7-8 octombrie 2016 , Piatra-Neamţ

FESTIVALUL  

Ziua Zâmbetului de Copil

7-8 octombrie 2016 

ediȚia  a  VI - a

PIATRA NEAMȚ








            Asociația Culturală Star, organizează în perioada 06 - 10 octombrie 2016, editia a VI-a, a Festivalului Ziua Zâmbetului de Copil, Piatra - Neamț, România, în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț și Galleria Mall.
            Festivalul Ziua Zâmbetului de Copil este un concurs de interpretare muzicală. Concursul îşi propune să contribuie la descoperirea şi lansarea de tineri interpreţi de muzică populară și uşoară, români şi străini. Totodată festivalul îşi propune să readucă în atenţia turiştilor români şi străini mun. Piatra Neamț precum și zona Neamțului și a  Moldovei, iar România să fie cunoscută și apreciată peste hotare.

            Categoriile de vârstă pentru secțiunea individual muzică ușoară sunt 6-7 ani, 8 - 9 ani, 10-11 ani, 12 - 13 ani, 14- 15 ani, 16 – 18 ani. Secțiunea grupuri muzică ușoară va cuprinde două categorii: 6-11 ani și 12 – 18 ani.
            Categoriile de vârstă pentru secțiunea individual muzică populară sunt 6-7 ani, 8 - 9 ani, 10-11 ani, 12 - 13 ani, 14- 15 ani, 16 – 18 ani. Secțiunea grupuri muzică populara va cuprinde două categorii: 6-11 ani și 12 – 18 ani.

În funcție de numărul de concurenți înscriși se pot modifica grupele de vârstă. Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda trofee, premii, mentiuni și premii speciale. Câte un trofeu de secțiune respectiv muzica ușoara și muzică populară.
Trofeul festivalului se va acorda unui singur concurent indiferent de categoria de vârstă, care prin evolutia sa va reuși să se evidențieze în mod cu totul deosebit.
PRESELECTIE:
      Fiecare concurent/grup va trimite 1-2 piese înregistrate format  mp3, pozitiv urmând ca după preselecție, finaliștii să trimită negativul piesei selectate.    Piesa selectată de juriu va fi obligatoriu interpretată în concurs.
Numărul de concurenti pe fiecare categorie de vârstă va fi stabilit de juriul de preselectie in functie de calitatile vocale ale concurentilor si de melodiile propuse.
Se vor trimite obligatoriu următoarele documente: fișa de înscriere, certificat de naștere a concurentului si o  fotografie color, în prim plan, pe suport jpeg, fara microfon sau alte accesorii la adresa de email: asociatiaculturalastar@gmail.com  Nu se vor prezenta în concurs alte piese decât cele admise ca urmare a preselectiei.
            Nu există taxă de preselecție.
            Înscrierea concurenților/grupurilor se va face până cel mai târziu 25.09.2016. Rezultatele preselecției vor fi afișate pe data de 28.09.2016.
Taxa de înscriere în finala festivalului este de 150 lei ( + comisionul bancar ) la secțiunea individual, iar la secțiunea grupuri aceasta este de 100 lei/membru de grup și vor fi trimise în contul: Asociatia Culturală Star RO95BTRL02801205D13025XX Banca Transilvania SUCURSALA Piatra – Neamț, până la data de 30.09.2016.
În cazul în care un concurent participă la ambele secțiuni se aplică o reducere de 10% la categoria grupuri.
Pentru concurenții din străinătate taxa de festival este de 50 euro la secțiunea individual, iar la secțiunea grupuri de 35 euro/membru de grup.

Deciziile juriului de concurs și preselectie sunt irevocabile și nu pot fi contestate.
Programul festivalului:07.10.2016 orele 16,00 – zi de concurs, iar în data de 08.10.2015 orele 12,00 – gala festivalului.

Informatii suplimentare se pot obtine la secretariatul festivalului – 0722481419 sau prin internet la adresa de email: asociatiaculturalastar@gmail.com; WEB: www.asociatiaculturalastar.com

           
ORGANIZATORII  FESTIVALULUI  UREAZA 
TUTUROR  PARTICIPANTILOR  MULT  SUCCES !




                          FISA  PERSONALA  A  CONCURENTULUI  LA  PRESELECTIE

Nume si prenume :

Data nașterii :

Localitate :

Telefon mobil/telefon fix :

E -mail :

Piesa nr. 1 :                                                   - Compozitor  (fara initiale) :
                                                                      - Textier (fara initiale) :

Piesa nr. 2 :                                                   - Compozitor  (fara initiale) :
                                                                      - Textier (fara initiale) :

Adresa :

Scoala pe care o reprezintă în concurs :

Profesor îndrumător :

Activitate : - participari la concursuri, emisiuni TV, radio, C.V.-ul concurentului, premii

                   obtinute. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu