Festivaluri concurs muzica 2020


joi, 29 octombrie 2015

Emisiunea concurs “DreamStar Junior Music Contest” 2015

Vineri, 30 Octombrie 2015, de la ora 11:00, in sala de spectacole a Universitatii Spiru Haret (sos. Berceni nr 24 - Metrou Aparatorii Patriei), vor avea loc auditiile pentru concurentii emisiunii tv "DreamStar Junior Music Contest 2015". La auditii pot participa copii intre 6 si 16/18 ani.
Detalii pe www.facebook.com/events/1484205731882251

Regulament oficial
“DreamStar Junior Music Contest” 2015
 
Capitolul I. – Dispozitii generale

Art.1. Emisiunea concurs de muzica pentru copii si adolescenti “DreamStar Junior Music Contest” este o manifestare artistica televizata, desfasurata la nivel national si organizata de SC Mass Media Romania de Maine SRL.
Art.2. Scopul acestei manifestari cu caracter competitiv il constituie descoperirea si promovarea copiilor si adolescentilor talentati in interpretarea muzicii specifice varstei lor, dezvoltarea spiritului de competitie si corectitudine intre tineri de varste apropiate, dragostea pentru arta. De asemenea, este o forma de educatie cu ajutorul muzicii, de dezvoltare a imaginatiei, a simtului estetic si a bunului gust, de cunoastere si respectare a valorilor acestui gen. 

Art.3. Emisiunea concurs “DreamStar Junior Music Contest” se desfasoara in urmatoarele etape :
- inscrierea participantilor prin completarea formularului de inscriere de pe www.DreamStar.ro / www.MusicContest.DreamStar.ro .
-  auditiile de interpretare (conform anunturilor de pe paginile oficiale ale emisiunii “DreamStar Music Contest”)
-  10 editii cu cate 10 concurenti, la fiecare editie se alege cate un concurent care merge direct in Marea Finala
-  Marea Finala pentru primul sezon unde se alege Marele Castigator al trofeului “DreamStar Junior Music Contest”.

Capitolul II. – Conditii de participare 

Art.4. In concurs pot participa copii si adolescenti talentati in interpretarea muzicii usoare si pregatiti sa participe la acest gen de competitie.

Art.5. La emisiunea concurs de intepretare pot participa urmatoarele categorii de varsta: 6 ani – 16 ani / 18 ani (decizia apartine producatorilor).

Art.6. In concurs vor fi prezentate melodii din repertoriul romanesc sau international, live cu suport negativ orchestral, pe suport digital (stick/CD). Negativul orchestral poate contine voci de sustinere ( grup vocal ) cu conditia ca acestea sa nu includa dublaje la linia vocala principala.

Art.7. Toti concurentii vor trebui sa autorizeze folosirea, reproducerea, tiparirea, si publicarea numelor lor, imaginilor, a vocilor, fotografiilor si biografiilor lor în contextul promovării, difuzarii. Aceasta implica şi folosirea fotografiilor şi a oricaror alte materiale audio şi video pentrul site-ul oficial al concursului sau a oricarui alt material produs sub egida „DreamStar Entertainment”.








Capitolul III. – Inscrierile in concurs 

Art.8. Inscrierile in concurs se fac in urmatoarele etape:
 
- Inscrierea participantilor, care se incadreaza in categoriile de varsta mentionate, se face online prin completarea formularului de pe site-ul www.DreamStar.ro / www.MusicContest.DreamStar.ro .
- Dupa procesarea si analizarea formularelor receptionate, participantii vor fi instiintati prin email / sms / telefon, daca au fost acceptati in faza auditiilor (vor primi invitatia, datele si orele de desfasurare ale auditiilor).
- Dupa auditii, concurentii selectionati vor fi contactati pentru stabilirea zilelor de filmare.

IMPORTANT !!!
Pentru inscrierea si participarea la „DreamStar Junior Music Contest” nu se percepe nici un fel de taxa!



Capitolul IV. – Faza Finala (Auditii, Editii, Marea Finala)

Art.9.  In cadrul auditiilor/preselectii, concurentii vor interpreta  o piesa la alegere, live cu suport negativ orchestral, pe suport digital (stick/CD). Negativul orchestral poate contine voci de sustinere ( grup vocal ) cu conditia ca acestea sa nu includa dublaje la linia vocala principala. In cadrul editiilor televizate vor interpreta o piesa la alegere. In cadrul ultimei editii a sezonului – MAREA FINALA , finalistii vor interpreta 2 piese live dupa cum urmeaza: 1 piesa la alegere, alta decat cea prezentata in editiile anterioare; 1 piesa impusa de producatori dintr-o lista de 5 pusa la dispozitie de finalist.

Art.10. Emisiunea concurs “Dreamstar Junior Music Contest”, sezonul 1, se va desfasura in perioada 30 Octombrie 2015 – 4 Februarie 2016, la Bucuresti, dupa cum urmeaza:
- 30 Octombrie 2015 – auditii (alte auditii vor fi anuntate ulterior)
- 19 Noiembrie 2015 – difuzare editia 1
- 26 Noiembrie 2015 - difuzare editia 2
- 3 Decembrie 2015 - difuzare editia 3
- 10 Decembrie 2015 - difuzare editia 4
- 17 Decembrie 2015 - difuzare editia 5
- 24 Decembrie 2015 - difuzare editia 6 (editie speciala Craciun)
- 7 Ianuarie 2015 - difuzare editia 7
- 14 Ianuarie 2015 - difuzare editia 8
- 21 Ianuarie 2015 - difuzare editia 9
- 28 Ianuarie 2015 - difuzare editia 10
- 4 Februarie 2015 – transmisie live MAREA FINALA

Programul va fi afisat in timp util pe site-ul oficial www.DreamStar.ro / www.MusicContest.DreamStar.ro si pe pagina www.facebook.com/MusicContest.DreamStar.ro.
Art.11 In MAREA FINALA participa 11  finalisti dupa cum urmeaza: 10 finalisti desemnati castigatori de editie ; 1 finalist desemnat castigator in urma voting-ului pentru premiul de popularitate online pe www.facebook.com/MusicContest.DreamStar.ro.



Capitolul V. - Juriul

Art.12. Juriul emisiunii concurs “DreamStar Junior Music Contest” este compus din producatori muzicali, specialisti in muzica si entertainment din Romania. Activitatea juriului va fi coordonata de un Presedinte desemnat de producatori.

Capitolul VI. - Jurizarea  

Art.13. Criteriile de jurizare vor avea in vedere calitatile vocale, tehnica vocala, tehnica interpretativa, prezenta scenica, perspective de a avea o cariera in domeniu. Deciziile juriului sunt inapelabile.

Art.14. Juriul va acorda note de la 1 la 10.

Art.15. Notarea concurentilor se va face de catre fiecare membru al juriului pe un formular special. Membrii juriului vor semna atat propriile formulare, cat si procesul verbal intocmit dupa desemnarea exacta a castigatorilor. 




Capitolul VII. – Premii  

Art.16Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza:
-      Locul 1 – Marea Finala – Castigatorul / Castigatoarea Marelui Trofeu “DreamStar Junior Music Contest”, sezonul 1, beneficiaza de: Trofeu, Diploma, Proiect Muzical, Productia de piese proprii, inregistrarea de cover-uri pentru promovare, Video-liryc-uri, Videoclip, Sedinta Foto, Contract de Management Artistic, Servicii de PR & Comunicare, Servicii de brand-ing artistic si alte premii din partea partenerilor “DreamStar Junior Music Contest”.
-      Locul 2 – Marea Finala – “DreamStar Junior Music Contest”, sezonul 1, beneficiaza de: Diploma, Productia unei piese proprii, inregistrarea a doua cover-uri pentru promovare, Video-liryc-uri, Videoclip pentru piesa, Sedinta Foto, Contract de Management Artistic, Servicii de PR & Comunicare, Servicii de brand-ing artistic si alte premii din partea partenerilor “DreamStar Junior Music Contest”.
-      Locul 3 – Marea Finala – “DreamStar Junior Music Contest”, sezonul 1, beneficiaza de: Diploma, Productia unei piese proprii, Video-liryc-uri, Sedinta Foto, Contract de Management Artistic, Servicii de PR & Comunicare, Servicii de brand-ing artistic si alte premii din partea partenerilor “DreamStar Junior Music Contest”.
-      Premii de participare pentru toti concurentii (indiferent de locul pe care se claseaza in editii/marea finala): Diploma, 50% reducere la productia de piese proprii sau inregistrarea de cover-uri, materialele foto / video din emisiune, posibile premii din partea partenerilor (vor fi anuntate de catre prezentatori in timpul emisiunii).
-      Locul 1 / editie “DreamStar Junior Music Contest”: Diploma, loc in Marea Finala, inregistrarea in studio a unui cover,  filmarea inregistrarii cover-ului si promovarea lui on-line si in emisiune, 50% reducere la productia de piese proprii sau inregistrarea de cover-uri, materialele foto / video din emisiune, posibile premii din partea partenerilor (vor fi anuntate de catre prezentatori in timpul emisiunii).
-      Premiu de Popularitate – On-Line “DreamStar Junior Music Contest”, pentru acest premiu participa toti concurentii din fiecare editie, care pot fi votati pe www.facebook.com/MusicContest.DreamStar.ro si in functie de numarul de voturi alegem pentru fiecare editie cate un castigator care castiga premii din partea partenerilor si a organizatorilor (premiile vor fi anuntate pe pagina de concurs) si participa la Finala de Popularitate On-Line “DreamStar Junior Music Contest”, unde castigatorul/castigatoarea intra automat in MAREA FINALA TELEVIZATA alaturi de ceilalti 10 finalisti.
-      Premiul special (in Marea Finala) Dynamic Records: Productia unei piese proprii, 50% reducere la productia de piese proprii si inregistrarea de cover-uri, contract de management artistic, servicii de PR & Comunicare, servicii de brand-ing artistic, servicii de grafica & video.
-      Premiul special (in Marea Finala) Mixton Music: Productia unei piese proprii, 50% reducere la productia de piese proprii si inregistrarea de cover-uri.

Art. 17. Se vor acorda si alte premii speciale in fiecare editie si in Marea Finala “DreamStar Junior Music Contest”, in funcţie de opţiunile partenerilor (aceste premii vor fi anuntate pe paginile DreamStar Music Contest si de catre prezentatori in editiile emisiunii).


Capitolul VIII. - Obligatiile participantilor 

* Sa respecte clauzele Regulamentului oficial al emisiunii concurs DreamStar Junior Music Contest . 
* Sa semneze declaratia de cesionare a drepturilor de difuzare stabilite de organizator.
* Pe durata participarii in emisiunea concurs, concurentilor / parintilor / profesorilor le este interzis sa contacteze membrii juriului.
* Pe durata participarii in emisiunea concurs, concurentilor / parintilor / profesorilor le este interzis sa divulge detalii despre filmari sau ce urmeaza sa se difuzeze, pana dupa momentul difuzarii.
* Orice abatere de la oricare dintre aceste obligatii duce automat la eliminarea din concurs, fara drept de apel precum si solicitarea de daune financiare de catre organizatori.

Capitolul IX. - Obligatiile organizatorilor  

* Organizeaza, pun la dispozitie sala pentru auditii, studio tv, sonorizare, echipa tehnica, pentru buna desfasurare a emisiunii concurs.
* Asigura paza si protectia pe toata durata emisiunii concurs, inclusiv in timpul repetitiilor prin interzicerea accesului presei si a fotoreporterilor in culise, cu exceptia televiziunii care asigura transmisia.
* Asigura corectitudinea centralizarii voturilor pentru clasamentele finale.
* Asigura / verifica acordarea premiilor.
* Organizatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului regulament, informand concurentii pe paginile oficiale www.Facebook.com/MusicContest.DreamStar.ro / www.DreamStar.ro / www.MusicContest.DreamStar.ro
Capitolul X. - Dispozitii finale 

* Organizarea emisiunii concurs se realizeaza sub directa supraveghere si indrumare a organizatorilor/producatorilor in baza conventiilor stabilite, unde sunt precizate aporturile fiecaruia.
* Resursele financiare si materiale necesare emisiunii concurs provin din :
 
  - Contributii directe ale institutiilor partenere.
 
  - Sponsorizari pe baza de contracte, constand in sume virate in contul concursului sau diverse obiecte si servicii ( vouchere ) preluate pe baza de proces verbal de predare – primire.

* Acest regulament oficial al emisiunii concurs “DreamStar Junior Music Contest”, a fost redactat in 10 pagini. Orice modificare in regulamentul official va fi postata pe paginile www.Facebook.com/MusicContest.DreamStar.ro / www.DreamStar.ro / www.MusicContest.DreamStar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu