Festivaluri concurs muzica 2020


miercuri, 22 aprilie 2015

Gala Instituţiilor de Arte , 5 - 6 iunie 2015 , Brașov


Gala 
Instituţiilor de Arte


Un eveniment fondat şi realizat de 
Organizaţia Centrul Cultural Virtual "Artist pentru Artă"

Centrul Cultural Reduta BRAŞOV 

5 - 6 iunie 2015

“Gala Instituţiilor de Arte” este un eveniment cultural artistic ce are ca scop susţinerea, promovarea talentului artistic, precum şi evidenţierea valorilor instituţiilor culturale din România.  Aflată la cea de a III - a ediţie, Gala deschide porţile tuturor artiştilor, împletind armonios dăruirea cu talentul, ambiţia, munca şi curajul. 

"Gala Instituţiilor de Arte" nu este un festival - concurs şi drept urmare nu se vor stabili ierarhii între participanţi. Conform definiţiei din dicţionarul explicativ al limbii române, GÁLĂ ~ e f.  Serbare mare, cu caracter solemn, având drept scop punerea în evidenţă a unor valori. Aşadar, considerăm că fiecare instituţie îşi va nominaliza reprezentanţi dintre cei mai buni.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi redirecţionate către un centru pentru copii cu dizabilităţi.


Unde şi Când? 

Evenimentul va fi găzduit de Centrul Cultural Reduta din Braşov, o locaţie remarcabilă datoriă numeroaselor evenimente cultural-artistice realizate, pe scena “Reduta” păşind de-a lungul anilor numeroşi artişti consacraţi, precum şi alte valori din diferite domenii. Evenimentul va avea loc pe data de 5-6 iunie 2015, urmând ca programul complet să fie afişat ulterior. 
Cine poate participa? 

La eveniment pot participa artişti, fie ca sunt elevi sau profesori, care să reprezinte instituţia de provenienţă în cadrul Galei. Organizatorii nu impun limite de vârstă, oferind posibilitatea de afirmare a fiecărei instituţii prin reprezentanţi cât mai diferiţi şi momente diverse. 


Care sunt condiţiile de participare? 

Fiecare instituţie culturală poate să înscrie maximum 4 artişti (în funcţie de solicitări, locurile pot fi suplimentate), care să o reprezinte în cadrul evenimentului cu un moment artistic la alegere încadrându-se în limita de timp impusă de organizatori: 
  • 3"50 min. (SOLIŞTI - solo/duo/trio)
  • 6 min. (GRUPURI, formaţii, trupe, ansambluri ş.a.m.d.)
  • 10 min. (TEATRU, o singură trupă de teatru/instituţie) 
Care este modalitatea de înscriere? 

Este simplu! Înscrierea în gală se realizează prin intermediul unui Dosar de Înscriere, ce se va expedia electronic prin e-mail la adresa galadearte2015@gmail.com 

sau

în format fizic la adresa Organizaţiei Artist pentru Artă, Str. Şcolii, nr. 6A
Oraşul Zărneşti, Judeţul Braşov, România, cod poştal: 505800, până  la data de
 18 mai 2015.
    


Taxa de înscriere

Înscrierea presupune achitarea unei taxe de participare care trebuie virată până pe data de 18 mai 2015, în contul: RO45CECEBV0530RON0907594, deschis la CEC Bank, sucursala Lucian Blaga 10, Braşov. Titular:  Centrul Cultural Virtual Artist pentru Artă. Cod Fiscal: 32165309

Pachet Basic. 
(fară cazare)

Solişti - 140 lei
Grupuri (+3) - 40 lei/
membru
Pachet Premium. 
(include cazare)
Contactaţi dep. de
marketing la nr. de tel. 0727.352.615
pentru stabilirea ofertei.

Ce conţine Dosarul de Înscriere?

Subiect: Înscriere Gală –  Numele Instituţiei

1.
 Tabelul Nominal - completat şi stampilat de către instituţie.
2.
 Negativele cântecelor / fundal muzical - (dacă este cazul).
3.
 Lista cu nevoie tehnice - (dacă este cazul).
4,
 Copie / foto chitanţă - confirmarea plăţii (până pe 18 mai).

Notă:
 Înainte de achitarea taxei, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi primit de la organizatori, documentul care confirmă înscrierea dumneavoastră în cadrul galei.

De ce să particip?

  • Tinerii artişti vor beneficia de o activitate didactică realizată de către profesionişti din următoarele domenii: muzică, dans, teatru, design styles şi media; Această activitate numită "mini - curs de Master", va cuprinde o lecţie scurtă şi rapidă cu privire la elementele de bază. Însă vor fi aduse de asemena, sugestii pentru îmbunătăţirea tehnicii şi interpretării.
  • Cei care doresc o carieră artistică sau didactică de succes, sunt îndrumaţi să preţuiască valoarea cursurilor de master, abordându-le ca pe un eficient mijloc de dezvoltare a aptitudinilor personale.
  • Profesorii participanţi la gală, pot face parte din comisia didactică.
  • Soliştii vocali vor beneficia de prezenţa unui medic din domeniul foniatriei. Disciplină medicală care studiază tulburările, afecţiunile şi îngrijirea vocii. (în curs de confirmare)
  • Organizatorii vor încerca să încheie câte un protocol de colaborare cu mass-media din fiecare judeţ, astfel încât tinerii artişti să fie mediatizaţi prin intermediul acestora (articole, interviuri, emisiuni de televiziune şi radio) în oraşele din care provin.
  • Prin tragere la sorţi, artiştii vor primi invitaţii (fară taxă de particpare) la festivalurile partenere. (vezi secţiunea susţinători de pe site) 
  • Toţi participanţii vor fi premiaţi şi vor primi un Certficat care să ateste participarea şi evolutia în cadrul galei, iar instituţiilor li se confera o Diploma de Excelenţă, pentru îndrumarea, nominalizarea şi susţinerea reprezentanţilor.
  • În urma evenimentului, toţi participanţii vor intra în baza de date a organizatorilor, urmând ca pe viitor să fie invitaţi la viitoarele manifestări care vor fi găzduite în diferite oraşe ale ţării sau poate chiar peste hotare. 
  • Vor fi invitaţi oameni din mass - media (radio, presa scrisă şi tv) ce vor lua interviuri atât participanţilor, cât şi publicului, mediatizând astfel spectacolul şi artiştii.
  • Vor fi invitate personalităţi, dar şi profesionişti din diverse domenii, astfel participanţii vor avea ocazia să primească sfaturi şi să stabilească legături profesionale cu aceştia. 
  • Participanţii vor primi o fişă medicală care conţine graficul greutăţii necesare în funcţie de vârstă (pentru cei cu vârste între 5 - 20 de ani)
  • Socializezi, îţi faci noi prieteni, cunoştinţe şi contacte care îţi pot fi utile în viaţă.
  • Câştigi experienţă, înveţi lucruri noi şi deprinderi utile.
  • Se eliberează adeverinţă pentru motivarea absenţelor şcolare pentru data de 5 iunie. (la cerere)
WWW.GALAINSTITUTIILORDEARTE.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu