Festivaluri concurs muzica 2020


sâmbătă, 14 martie 2015

Regulament - Concursul "LIGA CAMPIONILOR" , 27-30 august 2015 , Constanța

 REGULAMENT  2015

CATEGORII DE VARSTA

Competitia se va desfasura pe 2 sectiuni :

- JUNIOR : 5 - 15 ANI
- SENIOR : de la 16 ANI in sus ...

SELECTIONAREA CONCURENTILOR

 
Concurentii din strainatate vor fi alesi pe baza premiilor castigate in anul 2014 !

Concurentii romani vor fi selectati pe doua criterii :


A. CONCURENTI SELECTATI IN SHOW-UL TELEVIZAT - " LIGA CAMPIONILOR IN MUZICA ", DIFUZAT DE TV H ;

B. CASTIGATORI DE TROFEE IN ANUL 2014, ALESI DE MIHAI TRAISTARIU IN FESTIVALURILE UNDE S-A AFLAT CA JURAT ;
 

Etapa I : INSCRIERI LA " LIGA CAMPIONILOR IN MUZICA "

*** Inscrierea concurentilor ( 1 Februarie - 1 Aprilie ) ***

1. Inscrierile au loc in perioada 1 Februarie - 1 Aprilie 2015 ;

ATENTIE ! DATA LIMITA DE PRIMIRE A MATERIALELOR ESTE 1.04.2015, ora 00.00 .

2. Poate intra in concurs orice concurent care depaseste varsta de 5 ani. Se admit in competitie si grupuri ( mici sau mari ), trupe ( rock, dance, pop ), formatii. In acest caz, se va calcula media de varsta pt. a vedea la ce sectiune vor intra in concurs ; Nu exista limita de varsta ( pot veni in concurs si concurenti de 80 de ani ! ) ;


3. Pentru prima etapa ( INSCRIERI ), concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail :

concurs.liga.campionilor@gmail.com

urmatoarele lucruri :
a) FIŞA DE CONCURS, completata in intregime. Doritorii o gasesc dand click : AICI sau o pot solicita pe mail.

 
b) O melodie in varianta LIVE, cu vocea concurentului. Poate fi un link de pe Youtube sau un mp3 !

 
c) Cele 3 negative ale melodiilor ( din repertoriul national sau international , dupa preferinte ) pe care le vor canta in cadrul competitiei. In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. Melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute !

d) 1-2 sau mai multe fotografii digitale color ;

 e) Chitanta, fotografiata sau scanata, prin care concurentul dovedeste ca a platit taxa de inscriere de 150 de RON. Daca e vorba de un grup, o trupa etc ... taxa este de 200 de RON. Taxa va fi achitata intr-unul din conturile :

RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii

sau

RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta


f) Certificatul de nastere sau cartea de identitate ( buletinul ), fotografiate sau scanate, pentru a dovedi la ce categorie de varsta se incadreaza concurentul

 

Etapa a II-a : AUDITII

 *** Selectarea celor mai buni 20 de concurenti romani ( in perioada 1 aprilie - 1 iunie ) ***
 

In perioada de 1 aprilie - 1 iunie, in platoul TV H, din Bucuresti, in cadrul a 10 emisiuni TELEVIZATE, vor avea loc auditiile, respectiv Finala Romaneasca a Concursului International de Muzica Pop " LIGA CAMPIONILOR ". Auditiile vor avea loc pe parcursul a 10 emisiuni televizate, sub forma unei emisiuni-concurs national, numita sugestiv - " LIGA CAMPIONILOR IN MUZICA ", difuzata de TV H. La auditii, fiecare concurent va avea de cantat o singura melodie, la alegere. In urma auditiilor, juriul - format numai din muzicieni - va avea misiunea de a alege pentru finala romaneasca - 20 de juniori si 20 de seniori.
Cei 40 de norocosi ( 20 Juniori si 20 Seniori ) vor intra in competitie pentru un loc in FINALA INTERNATIONALA a concursului, care se va desfasura in Constanta, in perioada 27 - 30 august, 2015 si va fi transmisa in direct pe TV H.

Pe parcursul a 2 editii televizate ... toti cei 40 de competitori vor avea de cantat o a doua melodie, tot la alegere. Pe toata durata preselectiilor ( auditiile + finala ) - organizatorii nu vor asigura masa, cazarea sau transportul concurentilor ... insa ... vor fi afisate pe site niste oferte cat de cat atragatoare. Din cei 20 de juniori + 20 de seniori ... juriul si publicul vor decide IMPREUNA, pe parcursul celor 12 emisiuni TV -  care sunt cei 10 juniori si 10 seniori, ce merita sa intre in marea competitie internationala " LIGA CAMPIONILOR ", de la Constanta. Asadar ... din show-ul TV - " LIGA CAMPIONILOR IN MUZICA " de la Bucuresti ... 20 de concurenti vor reprezenta Romania la Concursul International " Liga Campionilor ", de la Constanta, transmis in direct pe TV H, in perioada 27 - 30 august 2015.
 

CONCURSUL

 
Concursul International de Muzica Pop " LIGA CAMPIONILOR "

*** 27 - 30 august, 2015, transmis pe Tv H ***


FINALA Internationala a Ligii Campionilor va avea loc in perioada 27 - 30 august 2015 si va fi chiar Marea Competitie : LIGA CAMPIONILOR in Muzica ! Concurentii ROMANI si cei STRAINI ... vor intra in lupta directa pe TV, in fiecare seara !

In competitie, fiecare din finalisti va avea de interpretat cate 3 melodii LIVE, cu negativ, in 3 zile diferite :

 
Ziua I : Un COVER INTERNATIONAL

Ziua a II-a : O piesa in limba NATIONALA ( strainii vor canta o piesa din tara lor de provenienta )

Ziua a III-a : O piesa LA ALEGERE

 
Premiile vor fi acordate in urma celor 3 zile de competitie. Pentru fiecare concurent in parte ... media finala va fi calculata astfel :

- in fiecare seara, se vor aduna toate notele juriului din care se vor scadea cea mai mica si cea mai mare nota ; totalul astfel obtinut va fi impartit la numarul total de jurati, mai putin doi ; aceasta va fi media zilei ;

- pentru un singur concurent, media finala va fi alcatuita ... adunand mediile celor 3 zile si impartind totul la 3 ;

- notele juriului vor fi date, in toate cele 4 seri ... la vedere.
 
ATENTIE !

Marele premiu " LIGA CAMPIONILOR " va fi desemnat exact in timpul Galei Laureatilor ! Trofeul Junior se va duela cu Trofeul Senior, cantand una din melodiile din concurs sau o piesa noua. Juriul va desemna prin vot, la vedere ( notele sus ) ... MARELE PREMIU !



                                                                                           ROMÂNIA
Site oficial : www.ligacampionilor.com  

FISA DE INSCRIERE
A CONCURSULUI  INTERNATIONAL  DE MUZICA POP
LIGA CAMPIONILOR


Nume, prenume ( Nume de scena ) : _______________________________

Data nasterii : _________________________________________________

Localitatea : __________________________________________________

Nr. telefon : ___________________________________________________

E-mail : ______________________________________________________


Cateva cuvinte despre tine ( vom folosi asta la prezentarea ta pe TV ) : premii, aparitii TV sau in spectacole, hobby-uri etc.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu