Festivaluri concurs muzica 2020


vineri, 3 octombrie 2014

Regulament - Festivalul "Provocarea Talentelor - La multi ani maestre Marcel Iorga" , 26 octombrie 2014 , Bacău


Festivalul-concurs national de muzica vocala si instrumentala, teatru si dans
Provocarea Talentelor *La multi ani maestre Marcel Iorga*
Bacau, 26 octombrie 2014, Pub S






Sectiuni : Muzica usoara – compozitii Marcel Iorga, muzica populara – compozitii Marcel Iorga, muzica vocala, muzica instrumentala, vocal-instrumentala, folclor, teatru si dans.
Categorii : individual,duet,grupuri mici(3-5 concurenti),grupuri mari,trupe,formatii
Grupe de varsta individual : 0-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-16 ani,17-18 ani, peste 18 ani.
Vor fi acordate trofee,medalii,diplome si premii speciale pentru fiecare sectiune, categorie si grupa de varsta,dupa cum urmeaza :
·                   Marele Trofeu al Festivalului (pentru concurentul care participa la 3 sectiuni  si obtine punctajul cel mai mare) – cazare pentru concurent si insotitor la artcampul din ianuarie 2015 de la munte
·                   Trofeul pe sectiune (concurentul cu media cea mai mare, indiferent de varsta)- cazare pentru concurent la artcampul din ianuarie 2015 de la munte
·                   Trofeul “Marcel Iorga”-concurentul care interpreteaza cel mai bine o melodie compusa de maestru- cazare pentru concurent si un insotitor la artcampul din ianuarie 2015 de la munte
·                   Cupe pentru locul I, II si III la sectiunile Muzica usoara si populara – compozitii Marcel Iorga
·                   Trofeul pe fiecare grupa de varsta–  concurentul cu media cea mai mare; la punctaje egale se  vor acorda mai multe trofee; se va acorda la grupele de varsta cu mai mule de 10 concurenti
·                   Trofeul pentru Sectiunea Debut (concurentul cu media cea mai mare, indiferent de varsta)
·                   Premiul 1,2,3,mentiuni, premii speciale pentru fiecare grupa de varsta

Presedintele juriului :Marcel Iorga - Compozitor, textier si orchestrator

Taxa de participare la muzica usoara este de 80 lei pentru individual/duet si 25 lei/pers pentru celelalte categorii. Taxa de participare la muzica populara, muzica instrumentala, teatru si dans este de 50 lei pentru individual/duet si 15 lei/pers la celelalte categorii. Taxa de participare la sectiunea Debut este de 40 lei.
Fisa de inscriere, negativul sau ilustratia muzicala, dupa caz si dovada achitarii taxei se vor trimite pana la data de 15 octombrie pe adresa de mail provocarea.talentelor@yahoo.ro.
Taxa se va achita la ING in contul RO73INGB0000999900851451, titular cont Paval Petrache.
Momentele prezentate sunt la libera alegere a concurentilor cu durata maxima 5 minute la categoria individual/duet si maxim 10 minute la celelalte categorii. La teatru pentru trupe se accepta piese cu durata maxima 30 minute.
Cei care vor sa ni se alature omagiului adus maestrului Marcel Iorga si sa se inscrie la sectiunile speciale -  Muzica usoara – compozitii Marcel Iorga, muzica populara – compozitii Marcel Iorga - si nu au inca in repertoriu un cantec de-al dansului ne pot contacta pentru negative. Piesele sunt postate pe facebook si pe blogul festivalului.
Programarea pe ore va fi afisata provizoriu pe 16 octombrie si finala pe 20 octombrie.In cazul in care vor fi multi concurenti, festivalul se va tine in 2 locatii.
Contact pentru mai multe amanunte:
Facebook : Provocarea Talentelor
Telefon : 0748967300
Va asteptam cu drag si va uram mult success!

FISA DE ÎNSCRIERE

Prenumele si numele :
Denumire grup/trupa si componenta :
Data nasterii :
Sectiunea :
Profesor indrumator :
An de studiu : 
Localitatea:
Telefon :
E-mail :
Repertoriu de concurs:
Nr.
TITLUL LUCRĂRII
Compozitor/Textier/Coregraf
Minutaj
1



2



3









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu