Festivaluri concurs muzica 2020


vineri, 27 iunie 2014

Festivalul "EURORITM" , 11-13 iulie 2014 , Gura Humorului


Comunicat de presă






S-AU STABILIT FINALISTII FESTIVALULUI INTERNATIONAL
DE MUZICA PENTRU TINERET EURORITM 2014!

Asociatia Culturala EUROVOICES in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si  Primaria Orasului Gura Humorului organizeaza in perioada 11-13 iulie 2014 Festivalul International de Muzica pentru Tineret EURORITM. 
Pe parcursul lunilor mai si iunie zeci de tineri talentati din tara si strainatate s-au inscris  online in competitie pentru a participa in Finala Live ce va avea loc in luna iulie la Gura Humorului.
In urma unei selectii riguroase a organizatorilor au fost alesi 40 de solisti din Romania  si din strainatate care vor asigura 3 seri de spectacole de inalta calitate.  
Solistii finalisti au inscrise in portofoliul muzical premii la numeroase festivaluri de muzica sau emisiuni concurs de specialitate nationale si internationale si reprezinta talente reale si voci valoroase in curs de afirmare.
Astfel la editia 2014 a Festivalului International de Muzica EURORITM  vor participa  delegatii din Ucraina, Malta, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Italia, Kazahstan, Romania.
Juriul festivalului va fi unul cu participare internationala, presedintele juriului fiind domnul Tolga Gurdil din Turcia, compozitor si producator muzical, organizator al Festivalului International Shining Star si membru in conducerea executiva a WAFA (World Associations of Festivals and Artists), asociatie la care festivalul EURORITM a fost afiliat incepand cu acest an. 

Organizatorii festivalului vor oferi marelui castigator al TROFEULUI EURORITM suma de 3000 de lei  la care se va adauga premiul oferit de casa de productie MD Sound- productia unei melodii proprii ( compozitie, productie si promovare on line) in valoare de 2000 EUR.
Cele trei seri de spectacole din cadrul Festivalului International Euroritm vor fi transmise on line de catre Radio Romania Iasi pe site-ul  www.radioiasi.ro.

Fiecare seara de concurs se va finaliza in acordurile muzicale ale Phoenix, Directia 5, Madalina Lefter, Fara Zahar si Xonia !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu