Festivaluri concurs muzica 2020


luni, 24 iunie 2013

Festivalul "EURORITM" , 5-7 iulie 2013 , Gura Humorului




JURIUL


Tolga Gurdil- Turcia
Presedintele Juriului International

Compozitor, producator muzical si de televiziune, organizator de festival. In calitate de producator TV, a organizat concerte si evenimente culturale pentru copii si persoane defavorizate. Incepand cu anul 1994, detine Certificatul Onorific de Producator din partea Ministerului Culturii si Turismului al Republicii Turce. Este membru al consiliului de conducerii al WAFA - World Association of Festivals and Artists. Presedintele Festivalului International de Muzica Pop “Shining Star” - Turcia. Membru al juriilor internationale din Italia, Estonia, Lituania, Romania, Bulgaria, Rusia, Malta, Moldova si Spania.

Michael BECK - HAMLESCHER - Germania

Doctor în muzică – interpretare muzicală - „Magna cum laude”.
Dirijorul permanent al Orchestrei de tineret din Wuppertal și al orchestrei Bergisches Kamerorchester.
Începând din toamna 2010, dirijor și profesor al orchestrei simfonice a Facultății de Interpretare muzicală din cadrul Universității de Arte „G. Enescu” din Iași.
Este director artistic al mai multor festivaluri, dintre care menționăm „Coesfelder Kammermusiktage”, „Musica Sacra dal Mondo”.


Emil Strundzhev-Bulgaria
Compozitor si profesor de canto, Presedinte al Centrului de Arta “Stringendo” Sofia, Bulgaria.
Director al Festivalului International de Arta "TRIXIE" - Albena- Balchik – Bulgaria.

Iurie Levcic-Ucraina

Istoric – muzicolog, membru al Uniunii Jurnaliştilor din Ucraina, şef de redacţie al Companiei de teleradiodifuziune Cernăuţi şi director al „Centrului Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti”.
Directorul Festivalurilor Internaționale: Festivalul Internaţional de Folclor Românesc „In gradina cu flori multe”, Festivalul de muzică autentică “Sa-mi cânţi, cobzar…”, Festivalul - concurs Internaţional de muzica uşoara româneasca “Vise printre stele”.


Galina Girbea- Republica Moldova

Specialist principal/metodist la Direcția Generală de Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Republica Moldova. Profesor, producător muzical si organizator de concursuri muzicale. Este organizatorul concursurilor muzicale „Ploaia de stele”, „Din istoria neamului” din Chișinău.


Cristian Alivej- Romania

Compozitor, chitarist si director al Festivalurilor de Muzica Usoara pentru copii si tineret: ”STAR MELODY”, “SPRING STAR”, “STELUTE DE VARA" , “MAIMUTICA DE AUR" si “STELUTE DE IARNA".