Festivaluri concurs muzica 2020


joi, 6 iunie 2013

Adriana Ciobanu




Adriana Ciobanu  din Piatra-Neamt a castigat Marele Trofeu al Festivalului International “Micul Print” , Chisinau (Republica Moldova), editia a XX-a , 30-31 mai 2013.

La concurs au participat 50 de tinere talente din Italia, România, Belarus, Ucraina, Kazahstan, Moldova.




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


Adriana Ciobanu a mai reprezentat Romania si la Festivalul “Doua inimi gemene” in Chisinau ,  Republica Moldova in 2010 si 2012, obtinand premiul al II-lea si mentiunea I si la Festivalul “Maluri de Prut” in Ungheni Republica Moldova , unde a obtinut premiul I.

Adriana canta de la varsta de 4 ani cand a castigat premiul special al juriului in cadrul Festivalului “La cirese”. Pregatirea sa muzicala a inceput cu d-na educatoare Nadia Ionescu de la gradinita “Floare de colt” si in cadrul Clubului “Artis” condus de catre d-na Mioara Bostan, iar de la varsta de 7 ani pana in prezent aceasta este continuata de catre d-na Daniela Blanariu.

Adriana este eleva in clasa a VI-a muzica la Liceul de Arta “Victor Brauner” Piatra Neamt, la clasa de pian a d-nei Magdolna Cosma.
In Romania detine trofeele Festivalurilor “Trofeul toamnei”, “Camena” si “Art my life”, precum si diverse premii, dar si  trofee aferente grupei de varsta la care a participat.