Festivaluri concurs muzica 2020


sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Regulament Festival "FLORI DE GHEATA" , 7 - 8 decembrie 2012 , București


Ministerul Educaţiei, Cercetarii Tineretului si Sportului,
Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucurest
Clubul Copiilor Sector 5 Bucuresti

FESTIVALUL CONCURS NATIONAL DE INTERPRETARE
A CANTECELOR DE IARNA PENTRU COPII
BUCUREŞTI EDITIA A XII-a 2012
REGULAMENT
DATA : 7 - 8 DECEMBRIE 2012
CONCURS 07.12.2012 orele: 11 - 19
GALA 08.12.2012 orele: 12 - 14.
LOCUL DE DESFĂSURARE: GREEN CITY - Soseaua Bucuresti Giurgiu, nr. 264, km. 18, com 1 Decembrie 1918, jud. Ilfov.




CONDIŢII DE PARTICIPARE:
PARTICIPANŢI:
a) Solisti vocali cu negative sau acompaniament live 5- 8 ani
b) Solisti vocali cu negative sau acompaniament live 9- 12 ani
c) Solisti vocali cu negative sau acompaniament live 13-18 ani
d) Grupuri vocale cu negative sau acompaniament live 6-18 ani
e) Creatie
Pentru a se incadra intr-o sectiune sau alta, concurentii individuali, trebuie sa aiba varsta implinita la data concursului.

INSCRIEREA PENTRU PRESELECTIE se va face pe baza urmatoarelor:
1 - Fisa de participare care va fi trimisa prin email pe adresa mireladaday@gmail.com cel mai tirziu pina la data de 25 noiembrie 2012 data dupa care nu se vor mai primi inscrieri. Modelul fisei de inscriere se va putea descarca de pe site-ul www.clubulcopiilor5.xhost.ro
2Doua pozitive si negativele pieselor cu care se inscriu la festival, trimise in format mp3, pe aceeasi adresa de email : mireladaday@gmail.com odata cu fisa de participare. Piesele vor fi cu tematica de iarna (dar nu colinde!!!), din repertoriul romanesc sau international.
3 - Copie dupa certificatul de nastere adus personal de unul din parintii insotitori in ziua concursului sau copie scanata trimisa prin email.
Participantii admisi in finala, vor aduce cu ei obligatoriu si CD-ul cu negativul piesei admise de juriu pentru concurs.
4 – Cateva fotografii reprezentative ale participantului pentru pliant.
PRESELECTIA PARTICIPANTILOR
Preselectia va avea loc in perioada 26/10 – 3/12 2012, prin ascultarea de catre juriu a pozitivelor trimise.
Rezultatele preselectiei se vor afisa incepand cu data de 4 decembrie 2012 pe site-urile: www.clubulcopiilor5.xhost.ro www.ghidulfestivalurilor.blogspot.com www.cristianalivej.ro si www.cbmedia.ro
Concurentii admisi in finala trebuie sa se prezinte pe data de 7 decembrie, ora 10.00 la locatia amintita mai sus, fiecare din ei trebuind sa treaca pe la secretariatul festivalului pentru a confirma participarea, pentru a semna tabelul de sponsorizare (100 roni/concurent) si pentru a preda copia dupa certificatul de nastere al copilului si CD-ul cu negativul piesei.
REPERTORIU:
Fiecare participant va prezenta in concurs 1 piesa aleasa de juriul preselectiei (cu tematica de iarna, dar nu colinde, din repertoriul romanesc si international). Piesa nu se mai poate schimba.
Interpretarea se va face LIVE, cu negative pe calculator. Pentru orice eventualitate, concurentii vor avea cu ei CD-uri cu negativele pieselor.
Organizatorii festivalului, pun la dispozitia participantilor statie de amplificare, microfoane, CD player .
ORGANIZARE
Trofeele, premiile mentiunile si premiile speciale, se vor acorda pe cele trei categorii de varsta 5-8 ani, 9-12 ani si 13-18 ani si grupuri, constand in medalii, obiecte si diplome.
JURIU
Va fi format din personalitati reprezentative pentru muzica usoara de copii. Hotararile juriului sunt inatacabile, nu se admit contestatii.
PARTENERI
Primaria Municipiului Bucuresti-Sector 5, Green City, Radio Romania, Carrefour Grand Arena, TVR, Etalon TV, firma Bambino, KIF studio. Pentru informatii ne puteti contacta pe adresa de email : mireladaday@gmail.com
Clubul Copilor Sector 5
Festivalul National de Interpretare a Cantecelor de Iarna Pentru Copii
Buna ziua


     Avand in vedere nenumaratele solicitari ale parintilor si ale profesorilor din cluburi si alte unitati de invatamant extrascolar, s-a hotarat PRELUNGIREA PERIOADEI DE  INSCRIERI PENTRU FESTIVALUL NATIONAL FLORI DE GHETA PANA PE DATA DE 25 NOIEMBRIE 2012.

     Profitam de aceasta ocazie, pentru a va ruga sa ne trimiteti si cateva fotografii reprezentative ale participantului. Aceasta nu este obligatoriu, dar daca nu vom avea o fotografia reusita pentru fiecare participant, nu vom putea intocmi un pliant asa cum ne-am dori. 

     Avem de asemenea marea rugaminte de a evita inscrierea dupa data de 25 noiembrie 2012. La aceasta editie, nu va fi posibila inscrierea in ziua festivalului. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a va prezenta in ziua concursului, faceti totusi inscrierea copilului din timp si eventual nu va prezentati, daca nu se poate. Va rugam sa intelegeti ca este  relativ simplu sa se treaca peste un concurent absent, dar este foarte complicat pentru organizatori, juriu, prezentatori, sunet, operatori de televiziune, etc. sa includa in documentatia festivalului un participant in plus. Pe de alta parte nu este nici etic fata de ceilalti participanti care au facut efortul sa se inscrie din timp. Asadar, in oricat de bune relatii am fi, nu va vom putea permite participarea in concurs fara inscrierea prealabila.

Incepand cu anul acesta, s-a hotarat si introducerea unei sectiuni noi, SECTIUNEA DE CREATIE. Asteptam deci, tot pana pe data de 25 noiembrie, inscrierile la aceasta sectiune in aceelasi conditii ca si la celeleta sectiuni. Pentru fiecare piesa, este necesara cate o fisa de participare unica. Aceasta va contine atit datele compozitorului si textierului cat si cele ale interpretului.

Fisa de participare pentru creatie, este diferita fata de cea de interpretare individial si grupuri. Anexam acestui email cit si pe site-urile obijnuite, cele 2 tipuri de fise de participare.


Cu deosebit respect

Mirela Daday si Cristian Butusina